maanantai 14. helmikuuta 2022

Nyt alkoi HyMin synttäriviikko!



Tällä viikolla Hyvät Martat juhlistavat 28-vuotista taivaltaan! Synttäriviikon ohjelmaan kuuluu niin arvontaa, etävuosijuhlintaa suklaata maistellen, tietoiskuja kuin myös vinkkejä marttailuun ylipäänsä.

Mikä olisikaan parempi tapa käynnistää synttäriviikko tänään 14.2. kuin toivottamalla:

Ihanaa ystävänpäivää juuri Sinulle! <3

Vuosi 2022 on marttajärjestössä kohtaamisen ja yhdenvertaisuuden vuosi.

Yhdenvertainen kohtaaminen edellyttää yhteisiä toimintaperiaatteita ja toisten huomioon ottamista. Martoille se tarkoittaa muun muassa seuraavia asioita: Olemme kaikille avoin. Puhumme ja viestimme selkeästi ja kaikki huomioiden. Kuulemme toisiamme tasapuolisesti. Huomaamme kaikkien kyvyt ja jaamme tehtäviä ja vastuita. Kannustamme esteettömyyteen kaikessa toiminnassa. Meillä vallitsee keho- ja ruokarauha. Puutumme syrjintään ja epätasa-arvoiseen kohteluun aina, kun sitä kohtaamme. lue lisää yhdenvertaisuuden teemavuodesta

Hyvien Marttojen Instagram-tilillä julkaistaan tänään 14.2. arvonta, jossa voit voittaa HyMin muffiniheijastimet itsellesi ja ystävällesi. Käy osallistumassa! Arvomme yhteensä 6 kpl heijastimia (arvo 5€/kpl). Arvontaan on aikaa osallistua tämä viikko eli 14.-20.2. ja voittajat arvotaan 21.2.

Ei kommentteja: