tiistai 15. helmikuuta 2022

HyMin viestintäkanavat



Oletkin ehkä jo huomannut, mistä kaikkialta viestintäkanavista Hyvät Martat on mahdollista löytää.
Tässä vielä pieni muistinvirkistys:

Varmin tapa pysyä ajan tasalla tulevista tapahtumistamme on liittyä sähköpostilistallemme. Listalle liittämistä varten tarvitsemme tietosuojasyistä sinulta kirjallisen suostumuksen, jotta voimme tallentaa sähköpostiosoitteesi. Tämä käy näppärimmin lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen owner-hyvat-martat@helsinki.fi ja toteamalla, että haluat listallemme.

Blogissa / kotisivuillamme (www.hymartat.blogspot.fi) ilmoitamme myös kaikista tapahtumistamme. Lisäksi täältä löytää paljon muutakin tietoa kuten ohjeet marttoihin liittymiseen, perustietoja yhdistyksestämme ja menenet tapahtumat. Erityisesti Tulevat tapahtumat -osio kannattaa aina välillä vilkaista läpi, jos ei tilaa uutiskirjettä suoraan sähköpostiin.

Meidät löytää lisäksi Facebookista (www.facebook.com/hyvatmartat) ja Instagramista @hyvatmartat. Instagramissa käyttämämme tunniste on #hyvätmartat.

Meillä on käytössämme ylioppilaskunnan myöntämä Alexander-kerhotila Domus Gaudiumilla (Leppäsuonkatu 11, Helsinki). Kerhotiloissa on mm. juhlasali ja keittiö. Suurin osa yhdistyksen tapahtumista järjestetään täällä. Tunnistat oikean sisäänkäynnin HyMin logosta.

Jos haluat lähettää HyMin hallitukselle viestiä, laita se osoitteeseen hyvat.martat(at)gmail.com

Nämä edellä mainitut tiedot ovat mukana myös kaikissa sähköposteissamme alareunassa, josta voit löytää ne helposti uudelleen, kun niitä tarvitset! :)

Ei kommentteja: